16 martie, 2009

FIFA 2009



Electronic Arts a declarat ca jocul este aproape terminat din punct de vedere developing si a trecut cu brio si faza de testare. Asadar, cei ce indragesc fotbalul si nu se pot dezlipi de el nici chiar atunci cand stau la computer, pot juca in scurt timp FIFA 2009!

Ultimul titlu va ajunge pe urmatoarele platforme: PC DVD, Xbox 360, PS3, Playstation 2, PSP, Nintendo Wii si DS, dar si pe telefoanele mobile. Astfel, putem spune ca EA a acoperit toate platformele pentru ca FIFA 2009 sa poata fi jucat oricand, de catre oricine.

Cine nu mai are rabdare (e si normal, nu-i asa?) pana la lansarea oficiala a lui FIFA 2009 undeva pe la mijlocul lui octombrie, poate incerca versiunea demo a jocului. Demo-ul de 768 MB poate fi descarcat de aici.

Trailerul promite foarte multe, la fel si producatorii jocului, care au declarat ca FIFA 2009 va contine peste 60.000 de combinatii spectaculoase, menite sa tina jucatorii in fotolii ore intregi (poate chiar si zile intregi). Puteti urmari trailerul oficial pentru PS3:

Niciun comentariu: